Hallo, ik ben
Ciska Debacker

Ik ben een professionele knopenontwarrer, uitdaagster van genderstereotypen en je gids naar zelfontdekking als lifecoach en businesscoach gespecialiseerd in thema's zoals waarden en normen, diversiteit, inclusie en gender. Al van jongs af aan kon ik er mij niet bij neerleggen dat “iets nu eenmaal is zoals het is en daarom zo moet blijven”. Ik moest en zou mijn dromen ontdekken en mijn eigen realiteit creëren.

Dat heb ik gedaan in mijn professionele carrière, door te reizen, te onderzoeken, te proeven van het leven. Ik zag veel van de wereld en kwam in contact met verschillende culturen. Zoeken naar mezelf, ontdekken wat ik wil en knopen ontwarren en doorhakken, daar heb ik heel wat ervaring mee. Ik zie mezelf nog staan, enkele jaren geleden, op een kruispunt in m'n leven.

Op papier zag het er allemaal goed uit.

Na mijn studies geschiedenis (UGent) en antropologie (KU Leuven) had ik mezelf uitgedaagd om de economische wereld te verkennen. Ik maakte carrière in een grootbank en werd op mijn 28ste kantoordirecteur.

Ik leerde dat ik van het commerciële hield. Dat de contacten met klanten en het coachen van medewerkers me goed lagen. Maar ik voelde me steeds minder verbonden met mijzelf. Het pad dat ik was ingeslagen was niet het pad dat ik wilde volgen. Mijn hart en hoofd waren niet in sync en dat woog zwaar door.

Ruimtebeeld vanuit Himalaya

Het roer omgooien

Eind 2019 besloot ik mijn intuïtie te volgen en vertrok op wereldreis. Mijn beginpunt lag vast: Hongkong. Zeven maanden en vele omzwervingen later eindigde mijn reis in Nepal, op het Annapurna-circuit.

Nooit zal ik het moment vergeten waarop alles klikte in mijzelf.

Het was pikdonker. Ik bevond me op 3.500 meter hoogte. Als nietig stipje in het uitgestrekte Himalaya-gebergte staarde ik naar de sterren. In zeven maanden had ik zoveel avonturen meegemaakt, zoveel hindernissen overwonnen en - vooral - zoveel geleerd over mezelf.

Op het moment waarop ik voelde dat ik helemaal in balans was, werd deze foto getrokken. Ik had mijn zingeving gevonden.

Mijn reis leerde me hoe belangrijk het is om je hoofd met je hart te verbinden. Leven volgens de waarden die jij belangrijk vindt, geeft rust, en doet je sterk en krachtig voelen.

Durven te voelen is niet het gemakkelijkste pad. Soms is het zelfs overweldigend. Ik wil jou hierin ondersteunen.

Ik heb slechts één missie Jou inspireren om
de krachtigste versie van jezelf
te zijn en aansluiting te vinden bij je authentieke zelf.
  • Zodat je met meer zelfvertrouwen en trots door het leven gaat.
  • Zodat je altijd en overal jezelf kunt zijn, los van aangeleerde overtuigingen over de rol(len) die we zouden moeten vervullen in de maatschappij.
  • Zodat je je dromen najaagt en het leven leidt dat je altijd al voor jezelf hebt gezien.

Via concrete stappen help ik je om het beste uit jezelf te halen. Want wie ben je nu écht? Wat laat je aan de buitenwereld zien? En past dat bij hoe jij je voelt?

Maak een afspraak

Ciska Debacker

AUTHENTICITEIT, DAADKRACHT en EXPRESSIE

Ook met jou wil ik een reis afleggen. Ik begeleid je op de zoektocht naar jezelf, waar die je ook heen voert. Wat als je je leven kon boetseren in de vorm die bij jou past? Dat is mijn levensfilosofie geworden die ik tijdens mijn coachingsessies met jou deel: oprecht leven en jezelf constant verbeteren om alles uit het leven te halen.

Wil je jouw pad ontdekken?
Laat mij je gids zijn tijdens jouw reis naar jezelf.

Mijn ervaring