Lifecoach
aanbod

Oriënta-coaching biedt trajecten op maat en een veilige ruimte waar je jezelf kunt zijn. Hier start de reis naar je zelfontdekking. Maak kennis met de verschillende 'reisformules'.

Plan hier je gratis kennismakingsgesprek
Ciska Debacker

Snak je naar verandering maar weet je niet goed waar beginnen?

Wil je niets liever dan dat masker afzetten en opnieuw ontdekken, creëren en voluit leven?

Heb je het gevoel dat je je unieke identiteit gaandeweg bent verloren?

Voel je een sterk verlangen naar vrijheid om jezelf te zijn, je ding te doen en zo een zinvolle en waardevolle impact te hebben?

Voel je je niet helemaal thuis in de bestaande maatschappelijke structuren en normen, en heb je je altijd een beetje 'anders of zelfs 'ietswat rebels' gevoeld?

Wil je graag je stempel op de wereld drukken?

Worstel je met rolpatronen en met verwachtingen van anderen

Heb je het gevoel dat je jezelf in de weg staat voor een leven in volle overgave?

Gebaseerd op een duidelijke visie

Herken je jezelf hierin? Dan ben je goed geland, welkom bij Orienta-coaching. Via mijn coaching leer ik je hoe je de innerlijke knoop ontwart. Hoe je omgaat me het gevoel dat anderen je in een hokje proberen te plaatsen. Hoe je de weg van duurzame verandering inslaat.

Via concrete stappen en tools help ik je om het beste uit jezelf te halen. Want wie ben je nu écht? Wat laat je aan de buitenwereld zien? En past dat bij hoe jij je voelt? Zin om samen op ontdekking te gaan?

Transformatiesessies

Tijdens de Transformatiesessies krijg je de tools in handen om verbinding te vinden met je ware zelf. Samen (her)activeren we jouw unieke persoonlijkheid, zodat je het leven kunt leiden dat je altijd al wou en waar je voor herinnerd wil worden. Samen gaan we kijken hoe we kunnen omgaan met de verwachtingen en de druk die de maatschappij en wijzelf ons opleggen. Zodat je altijd en overal jezelf kunt zijn, los van aangeleerde overtuigingen over de rol(len) die we zouden moeten vervullen in de maatschappij.

Wat als je je leven kon boetseren in de vorm die bij jou past?

Wat als je iemand aan je zijde had om samen het pad van een authentiek leven te bewandelen?

Wat als je leerde genieten van werken aan jezelf om alles uit het leven te kunnen halen en obstakels weg te werken?

Na dit traject ervaar je meer helderheid en focus rond het maken van keuzes, je voelt je verbonden met de kern van jezelf wat rust geeft en je krachtig doet voelen. Klaar om door dat onzichtbare plafond te breken dat je tegenhoudt? Let's do this!

  • 5 of 10 sessies van 1 uur, fysiek of online, € 60/sessie (inclusief btw)

Zingevingstraject

Dit pakket is voor al wie voor een iets langere periode intensief aan zichzelf wil werken met mij als coach, klankbord en inspirator. Speciaal voor iedereen die het roer in hun leven en/of werk wil omgooien en meer rust en vrijheid in het leven wil ervaren en hun innerlijk kompas willen volgen. Tussen de sessies en tot één week na de laatste sessie krijg je ook steun en begeleiding op maat via Whatsapp en audiomessages.

Ben je toe aan verbinding met jezelf?

Ben je toe aan je eigen creatieve flow?

Ben je toe aan een veilige ruimte om je verlangens en dromen te delen?

Wil je meer rust en vrijheid ervaren in jouw leven?

Ben je klaar om te luisteren naar je innerlijk kompas en stappen te zetten naar je gewenste doel?

Wat krijg je:

  • Gratis kennismakingsgesprek (30'min) waar ik luister naar jouw verlangens en waar we ons samen over jouw gewenste situatie buigen
  • Coaching sessies van 1uur (dit kan zowel online als bij mij in de praktijk)
  • 1 gratis nazorgsessie (30' min)
  • 1 journal om alle inzichten in neer te pennen
  • Wekelijkse challenge, oefeningen op maat en inspiratiebron

Tarief: Op basis van jouw vraag en behoeften werk ik een voorstel op maat uit. Je betaalt een vast bedrag waar al mijn dienstverlening, coaching en oefeningen deel van uitmaken.

Yes, I'm in!

'Doorbraak'-sessie (1u30)

We duiken samen in één of enkele situaties waarin je steun nodig hebt. We zoeken vervolgens samen uit waar jouw knopen liggen. Je vertrekt uit deze sessie met een heldere visie, nieuwe tools en een concreet stappenplan, op maat van jouw doel en wensen. Sign me up!

  • 1 sessie van 1u30, bij mij in de praktijk of online, € 95/sessie (inclusief btw)