Lifecoach
aanbod

Oriënta-coaching biedt trajecten op maat en een veilige ruimte waar je jezelf kunt zijn. Hier start de reis naar je zelfontdekking. Maak kennis met de verschillende 'reisformules'.

Plan hier je gratis kennismakingsgesprek
Ciska Debacker

Gebaseerd op een duidelijke visie

Vind jij het ook zo moeilijk om je erbij neer te leggen dat 'iets nu eenmaal is zoals het is' en daarom zo moet blijven? Je eigen dromen ontdekken, je eigen realiteit creëren, jezelf opzoeken. Het is een hele reis, een heuse zoektocht.

Als lifecoach leg ik een stuk van deze reis samen met je af. Samen ontdekken we wat je zo uniek maakt. We ontwarren knopen en bekijken hoe je in je kracht kan staan. We volgen jouw pad naar je gewenste doel, waar dat ook heen leidt.

Je leert tijdens onze sessies dat er niet één manier van leven is. Je neemt wellicht heel veel zaken als vanzelfsprekend. Dat is normaal. We zijn cultureel bepaald door de maatschappij waarbinnen we geboren en opgevoed zijn. Dat heeft ook z'n weerslag op hoe we kijken naar de kansen en mogelijkheden in ons leven. Wij gaan hardnekkige mythes samen uitdagen en ontkrachten.

Samen gaan we kijken hoe we kunnen omgaan met de verwachtingen die de maatschappij en wijzelf ons opleggen. Zodat je altijd en overal jezelf kunt zijn, los van aangeleerde overtuigingen over de rol(len) die we zouden moeten vervullen in de maatschappij.

Klaar om door dat onzichtbare plafond te breken dat je tegenhoudt?

Transformatiesessie

Tijdens de Transformatiesessies krijg je de tools in handen om verbinding te vinden met je ware zelf. Samen activeren we jouw unieke persoonlijkheid, zodat je het leven kunt leiden dat je altijd al wou en waar je voor herinnerd wil worden.

  • 5 of 10 sessies van 1 uur
  • fysiek of online
  • € 60/sessie (inclusief btw)

Zingevingstraject

Dit pakket is voor al wie intensief aan zichzelf wil werken. Tussen de sessies en tot één week na de laatste sessie krijg je ook steun en begeleiding op maat via Whatsapp en audiomessages.

  • 10 sessies van 1uur: 1 face-to-facesessie en 9 fysieke/online opeenvolgende coachingsessies.
  • 1 gratis nazorgsessie (30' min)
  • Wekelijkse challenge
  • €750 (all-in) of 75€/sessie (inclusief btw)

'Doorbraak'-sessie (1u30)

We duiken samen in één of enkele situaties waarin je steun nodig hebt. We zoeken vervolgens samen uit waar jouw knopen liggen. Je vertrekt uit deze sessie met een heldere visie, nieuwe tools en een concreet stappenplan, op maat van jouw doel en wensen.

  • 1 sessie van 1u30
  • fysiek of online
  • € 95/sessie (inclusief btw)
Boek nu je eerste gesprek